lief kindje dat we nooit zullen kennen
voordat we wisten dat je ging komen,
was je alweer gegaan.
Nu kunnen we alleen over je dromen,
en laten daarbij een traan.
Spijtig vinden we het feit,
dat het zo heeft moeten zijn.
Nu zijn we je kwijt,
en voelen alleen nog maar de pijn.
Waarom je bent gegaan,
dat zullen we nooit weten.
En ook al is het nou gedaan,
we zullen jou nooit vergeten.