Een kind heeft ook een vader nodig,
deze liefde is niet overbodig
Ook al zijn er een aantal dingen met familie niet goed gegaan.
Dit moet niet tussen het kind en de vader komen staan.
Kinderen hebben gewoon recht op de waarheid.
en hebben geen baat bij een hele lange strijd.
Maar soms zijn mensen bang om dingen kwijt te raken
en gaan dan maar iemand anders af kraken.
Maar gooi die dingen nou eens opzij
want dat maakt zo'n kind echt niet blij.
Maar luister eens wat het kind nou echt wil
en sta daar eens even bij stil.
Want ooit komt het kind te weten hoe het is gegaan
en zal dan zeker in andere schoenen staan.
En ook al doet het op dit moment zeer
maar op langere termijn bereik je dan veel en veel meer.
maar ja er zijn mensen die, dan denken dat ze weten hoe het moet.
Maar zien niet dat het de ander veel verdriet doet.
speciaal voor iemand geschreven