na 2 jaar liefde,plezier en verdriet.
hoorde ik opeens dat hij mij verliet.
in mijn hart is hij nog bij mij.
maar wij zullen nooit meer samen zijn.
ik weet ook hoe erg het is.
omdat ik hem heel erg mis.
meschien komt er een dag.
dat hij weer met me lach.
ik moet met mijn gevoelens vechten.
ik weet wel dat hij de stap moet zetten.
ik heb het al 3 keer gedaan.
en toch laat hij mij steeds weer gaan.
ik zit af en toe gewoon te beven.
maar meschien kunnen we ooit nog samen leven.
-xxx-jes jolanda
die er steeds aan denk j_vanhaaren@chello.nl