Vanavond
heb ik gezegd
ik vind je
zo sterk
van de binnen-
en de buitenkant
straal je
kracht uit
voor jou gaat
het vanzelf
eigenlijk zonder
dat je het merkt
het voelt als
vanzelfsprekend
terwijl het zo
bijzonder overkomt
bewondering heb
ik daarvoor
zo intens, gemeend
naar een ander
vele mensen
zouden willen
wat jij uit
jezelf laat zien