Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
moeder is dement
Mijn moedertje dementsie .
Lieve mama hoe ik jou nu zie heb ik spijt van dat ik zo lang bij je weg ben gebleven.
Had je echt wel altijd al mijn liefde willen geven die ik van jou thuis uit heb mee gekregen.
Maar soms heb je een reden en heb je zelf veel verdriet en pijn .
Omdat sommigen broers en zusters gewoon niet samen kunnen zijn .
Ze schelden op elkaar en doen elkaar veel verdriet .
En u bent daar de dubben van en niemand van ons allen die dat ziet .
Maar het houden van u bij mij is nooit weg geweest en het geef me een traan als ik u zie .
Alleen maar kijkend om u heen niet meer bewust zijn van alles om u heen wat er gebeurt .
Hoe de wereld nog om u heen draait zo rotzooitje maar O zo mooi geurt en kleurt .
Ik heb zo vaak gedroomd mama om een nieuwe start te maken .
Zo een die niemand in hun hart heeft mogen raken .
Zo een zonder roddels verwijten en als maar boos zijn als broer en zussen onder elkaar
Waarom steeds maar dat oprakelen van het verleden waarom kijken wij niet in het heden .
Mama het doet me zo pijn maar van af vandaag zal ik er altijd voor je zijn .
Ook ik heb er aan mee gedaan mama maar ik wil het niet meer want mijn hart doet er van zo zeer .
Maar sommigen broers en zussen moet je laten gaan want die bezorgen je pijn en een traan .
Ik hou van jou mama voor nu en altijd en toon met deze brief mijn verdriet en spijt .
jou kleinste eigenwijsje jou kleine meisje
Reacties op dit gedicht
pretletter vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Ina Mila van die Hage tot Gouwe
:
Maandag, juli 18, 2011 12:50
Mooi zo.
Over dit gedicht
Auteur:
pretletter
Gecontroleerd door:
Innerchild
Gepubliceerd op:
18 juli 2011
Thema's:
[Houden van]
[Moeders]
[Kinderen]