Stop met je gevoelens weg te cijferen,
stop met jezelf te haten!
Stop met die tranen!
het doet me pijn.
ik hou van je,
ik kan me problemen kwijt bij je.
je zit met problemen ik weet het...
Maar je zij er altijd voor mij te zijn..
ik ben er ook voor jou,
maar je laat me niet binnen in je hart,
omdat je me ex bent...
al zeg je dat het wel weer goed komt... ooit.
we houden van elkaar,
we horen bij elkaar..
ik wil je helpen laat me plz binnen in je hart!
vertrouw me... praat met me.
Want dat doe je nooit..
bij niemand want je bent bang..
bang om tranen te laten vallen!
bang om wat de mensen dan over je denken.
Laat me je helpen.. ik hou van jou, echt waar!
Ik uit mijn gevoelens bij jou,
maar jij propt de jouwe weg.
plz doe dat nou niet!
maak je niet zo naar!
ik hou van wie je was.. ik haat...(Nee heb verdriet) om wat je geworden bent.. (of nee eerder gemaakt bent)