schreeuw maar,
haat maar,
beschuldig maar,
als jij je er beter bij voelt.
doe wat je niet laten kan!
kies haar kant maar,
ga maar eens kijhart op je bek!
ik kan je niet haten,
maar snap me dan!
je maakt het kapot!
je weet niet wat ik doormaak.
ik had een kind kunnen verwachten,
wat mij kapot maakt!
luister naar me!
jij maakt nu precies diezelfde fout!
en ik krijg alles op de kop!
wat mij van binnen heel diep raakt!
van vriendschap naar liefde,
van liefde naar haat!
is dit wat je wil?
ik haat wie je geworden bent!
mijn BESTE vriendin,
die ik altijd kon vertrouwen.
je hebt haar gwn voor me neus weg gekaapt.
terwijl je haar alleen maar van het internet kent!
VERDOMME!
ik kan je wel haten!
maar als ik diep in mijn hart kijk,
kan ik dat niet!
ja ik ben woest!
ik kan geen tranen meer laten,
daarom dat ik mijn mond voorbij praat,
maar het doet me wel verdriet!
het is niet omdat je verder gaat,
maar omdat je mij niet begrijpt!
omdat ik door jou een vriendin verlies.
en wat je gwn niet ziet!
ik gun je de lol niet,
dus ik ga nu heen.
veel geluk in je leven,
het leven met HAAR!
het leven waar ik ooit van droomde,
die is nu voorbij.
en ik weet gewoon,
ik ben beter af zonder jou!
ik kan wel zeggen ik haat je,
en dat doe ik stiekem ook wel.
maar diep in mijn hart,
hou ik nog steeds van jou!
I hate you! But i still love you