Liefde is hard,het heeft je zo te pakken
maar voor je het weet laat ie je zomaar zakken.
Als je denkt:"nou gaat ie goed"
dan doet liefde wat het altijd doet.
Je hebt opeens niets meer
en dat doet zeer.
Dat is nou liefde voor altijd,
het geeft je alleen maar eenzaamheid.