1 jaar geleden,
verdween jij uit ons leven.
De dag dat ik het hoorde ,
stond ik te trillen en te beven.
Nee.. eerst geloofde ik het niet,
zocht de hele school af en ging kapot van verdriet.
Waarom nou jij?
Altijd vrolijk, sociaal en blij.
Je mooie groene ogen,lieve krulletjes, witte lach
Ik zeg je eerlijk schat,
ik mis je elke dag.