Tranen van verdriet
begrijp ik wel waarom
of vallen de tranen zomaar
nee niet zomaar
mijn leven staat op zijn kop
de verhuizing die komt
de vele angst daarvan
mijn relatie tja
daar zeg je me wat
snijden en nog eens snijden
om de pijn te verzachten
mijn hart is gebroken
mijn ziel is gewond
mijn verstand is dood
Ik zit in nood