jou leventje heeft ons leven verreikt
jou ogen geven een twinkeling in die van ons
jou lag heeft ons doen lachen
wat zijn wij, als nieuwe ouders, trots!
pas 3 maanden in onze armen
maar voor eeuwig in ons leven
moeiteloos sluit je bij ons aan
zoveel liefde hebben we jou te geven
stiekem spieken hoe je zit te gapen
stil kijken naar hoe je ligt te slapen
en voordat ik slapen ga
nog even naast je wiegje sta
fluister ik zacht'droom maar fijn
morgen zal mama er weer voor je zijn'
16-01-2012