uitspreken van
de liefde, waarom
moet dat worden
gedaan?
wat jij zegt
dat neem ik aan
wat je denkt
dat laat je gaan
maar zonder deze
woorden voelt het
niet compleet
een soort gemis..
de omgeving begon
aan ons te twijfelen
weetje nog wel zeker
dat er wat tussen
jullie is?
een nieuwe stap om
elkaar lief te hebben
met woorden als een
bevestiging voor elkaar
om te laten horen wat
wij onder liefde verstaan
en op deze manier intensiever
door kunnen gaan
de eeuwige kracht van
de liefde is niet alleen
het delen maar ook kunnen
zeggen, overtuigen en verstaan