Diep in mijn hart,
heb jij mij geraakt.
Wat doet het ertoe,
ik ben niet volmaakt.
Het is voor jou zo makkelijk,
maar mij doet het veel pijn.
Je denkt er niet aan,
maar ik zou heel graag bij jou willen zijn.
Ik mag jou heel graag,
maar wat heb ik daar nou nog aan.
Ik bereik er niets mee,
realiseer jij je wel wat je me hebt aangedaan.
Ik heb door jou een leeg gevoel,
en voel ook veel verdriet.
Ik weet een ding zeker,
blijdschap en liefde voel ik in ieder geval niet.