Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
geen loze woorden
het zijn geen loze woorden
houden van
zeker als je kind gaat scheiden
als zijn verdriet
mijn ogen kleurt
ik zal er zijn voor jullie viertjes
ook voor de twee kleine meidjes
houden van
wat kan dat pijnlijk zijn
Over dit gedicht
Auteur:
windwhisper
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
17 maart 2012
Thema's:
[Houden van]
[Kinderen]
[Scheiding]