Er zijn twee kleine hartjes, kleine hartjes van goud
Hartjes die groot kunnen groeien, groeien doordat je van ze houdt
Ze zitten vol onschuld, zo vol van liefde en geluk
Terwijl ze niet eens weten waarom, juist daarom gaat dat geluk niet stuk
Ik zou mijn leven er voor geven, zou vechten tot de dood
Voor die twee hartjes van goud, ook al voelt de mijne meer als lood
Het mooiste in mijn leven, ja dat zullen zij altijd blijven
Zo mooi, zo lief, zo veel geluk…….dat is haast niet te beschrijven!!!
Love you Lissa en Roman…..