steeds droom ik weg van jou!!
de wildste nachten beleef ik samen met jou !
onze liefde zal niemand breken men liefste hartegouw.
niemand begrijpt ons niemand verstaat ons maar samen zijn we sterk met liefde en trouw kom ik dichter bij jou.
Ik zal de hele wereld laten zien hoeveel ik van je hou!
ik zal steeds bij je blijven ook al sta je helemaal in de kauw.