Kleine man van mij
soms doe jij dingen ondoordacht
te snel handel jij
denk niet na
impulsief
ben jij
zoveel liefde
voel ik voor jou
maar hoe moet ik jou beschremen
tegen mensen
die oordelen
die alleen zien
dat drukke jongentje
soms zo boos
maak jij ook mij
ik weet
zoveel liefde ook heb jij
aandacht genoeg van ons
je vader, broer en zus
en mij
Niet altijd blij
zo vaak
moeten wij
boos zijn
op jouw
omdat je dingen doet
ondoordacht
impulsief
waar je niks aan kan doen
ja een pilletje
dat helpt een beetje
maar wij zien jouw liever spontaan
met je lieve lach