diep vanbinnen wist ik het
je hebt nooit van me gehouden
hoe krijg je het toch voor elkaar
dat meisjes jou vertrouwden?
ik dacht: ”hé, eindelijk
een jongen die me ziet staan”
maar je bent zoals elk ander
die ervan houdt vreemd te gaan
waarom is het altijd
dat ik op de verkeerde jongens val?
de ene bedriegt, de ander liegt
maar ik ben degene die het verknal
is het een soort wedstrijd
om te weten wanneer ik breek?
och, ik krijg het van de mensen hier
iedereen is zo verdomd fake