Twee schatten van meiden
Veel woorden zal ik aan hen wijden
Weet nu direct niet veel te schrijven
Zolang ik maar bij ze in de buurt mag blijven
De oudste hielp mij door een moeilijke tijd
Daarvan heb ik totaal geen spijt
Ze strekte haar armpjes uit naar mij
Ze wilde bij haar tante op schoot, ik was zo blij
Eerder durfde ik het niet aan
Het was bij mij zo fout gegaan
Nu is ze bijna zes jaar
Met prachtig mooi lang blond haar
De jongste werd geboren
Toen ik aankwam kon ik haar horen
Wat ik bij de oudste had gemist
Haalde ik bij de jongste in, onbetwist
Ze word al bijna twee
Wat gaat de tijd hard, maar ik ga mee
Lieve schatten ik hou van jullie!