Lieve pa,
langzame hand zie ik je gaan.
Ik wil je niet verliezen,
laat me nou niet gaan!
Ik ben bang...
Je werkt jezelf het graf in.
praat nou eens over je problemen,
alles opkroppen heeft ook geen zin.
Ik ben opnieuw begonnen ver van je vandaan,
ik weet dat het moeilijk voor je is.
het is mijn schuld dat je zo bent geworden,
als ik me niet vergis.
Je word te mager,
zie je dat nou niet?
Doe er wat aan! maak een afspraak bij de dokter!
Dit doet me verdriet.
een ingevallen gezicht,
en meer bot dan vlees.
ik ga je verliezen,
dat is waar ik voor vrees.
Papa.. doe je ogen open!
Kijk in de spiegel.. desnoods waarneer niemand het ziet.
je ziet er niet uit.
en helpen van zo'n afstand kan ik je niet.
Ik ben nu hier,
Jij bent nu daar.
ik weet het is 4 uur rijzen,
dus we zijn nu los van elkaar.
Maar papa,
je moet weten dat ik van je hou.
dat ik je nog langer wil houden dan vandaag,
en dat ik nachten lang wakker lig om jou.
xx jedochter.