Je kijkt naar me.
Ziet wat ik niet kan zien.
Alles draait om mij.
Ik woon in het huis van god.
Je wijst, maar ik geloof je niet.
Mensen denken dat ik lieg.
Maar ik ben toch de aarde?
De zon is duizend keer groter.
Je zegt dat ik gek ben.
Het universum is gemaakt van water.
De tijd grijpt mijn idealen.
Je zorgt dat ik rust heb.
Ik tol door de kamer.