Zee, bij jou
kan ik alles kwijt
Jij geeft antwoord,
maakt geen verwijt
Jij hoort alles aan
en spoelt mijn
gedachten weer schoon
Bij jou voel ik me veilig
ben ik altijd welkom
Het strand is nooit dicht
Jij komt nooit aan met een smoes
Ik geniet van je,
dit doet me goed