KINDERVRIEND
Total Loss
Zij was zijn pop
zij had haar lieve pop nog in haar hand
voor altijd, haar leven een valse poppenkast
hij was zijn drive
hij speelde nog met zijn miniautootje brr..brr..brr
gesloopt, total loss door 'n spel met een kindervriend
hij kon het leven niet meer aan
geen rust meer, alleen angst en spijt in hoofd en ziel
zichzelf gedood, voorgoed gegaan die kindervriend.
Joke