mijn mannen,
het grootste deel van mijn leven
heb ik maar om 1 man gegeven
mijn vader, mijn steun en toeverlaat
die leerde me hoe het in het leven gaat.
tot op 8 jaar geleden,
kwam het antwoord op mijn gebeden
ik leerde jou kennen en wist al meteen
dit is geen kalverliefde jij bent mijn nummer 1.
met jou kreeg ik 2 kleine mannen totaal onverwacht
en ook die kregen een speciaal plekje in mijn liefdeshart
en dan die 2 kleine sterren die op ons neerdaalde.
komen in onze dromen waar we dan samen verdwaalde.
nu besef ik me steeds meer,
wat een geluk hebben we weer.
dat er weer een kleine man zal komen
steeds groter wordt het hart van mijn dromen.
mijn hart dat begon met 1 man in mijn leven
zal nu voortaan aan 7 mannen liefde geven.
winan