Lieve Annick,
Je houdt niet van sentimenten, maar afscheid van je nemen als medebewoner van ons huis, valt me heel zwaar,
Ik hou van je zoals je bent, onvoorwaardelijk,
Ik wil een aantal gevoelens van mij met je delen,
Ik ga je heel erg missen,
Maar gelukkig ben je wel heel dichtbij,
Ik hoop dat je gelukkig wordt op je eigen plekkie,
Je bent vanaf 2005, zonder misschien zelf te weten, degene geweest,
Die mij op de been gehouden heeft,
Samen met Fred, wat mis ik hem eigenlijk nog steeds,
Daarom komen jullie toch in de keuken te hangen,
Om jullie samen nooit te vergeten,
Mijn helden in die tijd,
Ik zal ook je wakker worden brom missen:
Ben net wakker hoor, nu ff niet,
Meid, wordt gelukkig,
Hoop dat je net als ik met een goed gevoel aan onze tijd samen kunt terugdenken.
Liefs Pa