Dromenland
Ik weet een plek waar je kan spelen
je hebt daar zeker de grootste pret!
Dus kom op kleintje,
snel naar je bed!
Het is dichtbij, maar ook
heel ver hier vandaan.
Daar komen is heel simpel;
je hoeft alleen maar te slapen gaan.
Dus als jij je vermoeide ogen
nu heel snel dicht doet
dan komt het met de rest
helemaal goed!
***
Zachte zoete suikerspinnen
groeien aan de boom.
Bergen gemaakt van vanille vla
wolken van romige slagroom.
Sprekende barbie poppen
dansen met elkaar,
vrolijk lachend naar een teddybeer
met roze strikjes in zijn haar.
Dieren spelen samen
en je vriendjes zijn er allemaal.
Samen met de vogels
zingen jullie in dezelfde taal.
Luisteren naar een verhaal
verteld door een hele oude boom,
Of wil je liever touwtje springen?
Het mag allemaal: Het is jouw droom!
Zwemmen in de limonade zee
en ijsjes eten met gekleurde spikkels.
Overal zijn cadeautjes
met mooie linten en glinsterende wikkels.
In de lucht hoor je het getetter,
van een vliegende olifant.
Nee hoor; dat is niet vreemd.
Alles kan hier in dromen land!
En als je klaar met spelen bent
ga je zitten op een tijger zijn rug
hij brengt je dan super snel
naar je eigen bedje terug.
Weltrusten...
-WM-