Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Een gapend gat
Op een gratis krantje zit hij te lunchen.
De witte lucht keurt de dag niet af.
Hij schraapt de randjes uit de bak.
Zijn slaapzak ligt nog in een prop.
De pleister op de muur brokkelt langzaam af.
Dit veilige plekje is zijn haven.
In de spiegel schrikt hij van zijn eigen kop.
De stad, de haast: Zijn ogen doen zeer.
Hij kijkt naar het plafond.
Schrokt zijn boterham naar binnen.
Keert de dagen, keert de uren.
Draait zijn lepel om.
Hij wil dat het denken stopt.
Reacties op dit gedicht
Probert vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
mucho
:
Zondag, oktober 07, 2012 20:03
mooi woordbehangetje. met een lepel behanglijm en een krant die weer helemaal volgekalkt is de ruimte die het wint hier.
Over dit gedicht
Auteur:
Probert
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
07 oktober 2012
Thema's:
[Verhuizing]