Ze is prachtig, en heel erg lief,
ze steelt mijn hart en wordt een hartendief.
Het is een super schattig kind,
als ze het later maar goed vind.
Haar hobby is huilen, dat kan ze goed,
als ze maar stopt en 't niet meer doet.
Ze houdt van hele opvallende kleuren,
ze doet soms irritant en kan goed zeuren.
Ze verveelt zich eigenlijk wel iets te snel,
en zit dan meestal niet lekker in d'r vel.
Altijd heeft ze iets nodig om mee te spelen,
anders begint ze zich meteen te vervelen.
Steeds maar weer die luier verschonen,
ze houdt van leuke kleurtjes en patronen.
Al snel begint zij weer te huilen,
dan ren ik weg, om te schuilen.
Ze heeft altijd iets nodig om aan te zitten,
al snel valt ze in slaap en ligt te pitten.