De nacht
De nacht is mijn vijand, donker en zwart
zoveel gedachten, gevoelens, pijn in mijn hart
blik op oneindig, door tranen verblind
denkend aan haar, mijn kwetsbare kind
Haar leven vol stormen die een ander niet ziet
haar pijnen, haar angsten, haar tranen en verdriet
zoekend naar de woorden, die ze alsmaar niet vindt
mijn prachtige, mijn lieve, mijn kwetsbare kind
Wat houdt ze zich goed, wat toont ze zich sterk
“kijk eens hoe ik dit allemaal bolwerk”
maar thuis met haar blik op oneindig, door tranen verblind
mag ze zijn wat ze is, mijn kwetsbare kind
Haar kwetsbaarheid geeft mij mijn kracht
plannen maken in die donkere nacht
vechten voor haar, door tranen verblind
speciaal voor haar, mijn oneindig dierbare kind….