De pop van Elsje
kwam 's avonds tot leven
Als Elsje het licht uit deed
begon haar pop te bewegen
Elsje sliep,
was heel in dromenland
Haar pop liep
Zo naar de andere kant!
Sprong uit bed
inéén over de rand
Zo snel ging het
Wat was er aan de hand?
Pop ging naar boven
Het werd weer licht
Elsjes ogen gingen open
En die van pop weer dicht