voor een manusje van alles
zo iemand die van alles doet
en ook nog alles kan:
daar is de oude sinterklaas
onder de indruk van.
was zwarte piet maar meer zo
dan was het leven mooi.
maar ach, zo'n manusje als jij
zijn naalden in het hooi.
die vind je niet gemakkelijk.
dus sinterklaas is blij
dat hij de juiste mensen kent.
juist: mensen zoals jij...
maar genoeg over jouw gesproken
want nu zijn we bij het cadeau aangekomen
iedereen houdt wel van muziek.
of het nu pop is of klassiek.
je luistert alleen, je luistert samen.
het kan het werken veraangenamen.
heb je problemen aan je kop,
dan zet je snel een cd'tje op.
is er helemaal niets op t.v.?
dan is de oplossing: een cs.
ben je in een romantische bui
of gewoon een beetje lui?
ben je treurig og juist blij?
overal past een muziekje bij.
het lijkt wel alsof sint het kan ruiken:
deze cs kan je altijd gebruiken!