Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Bleekneuzenkolonie
Die ochtend
met een zuster
naar de grote stad
voor een nieuwe broek
Ik zou nog blijven
in het huis voor bleekneuzen
om verder aan te sterken
Op een tafel in het warenhuis
liggen een zwarte en
een bruine broek
ik wijs de zwarte aan
Ze pakt de bruine
want de non
weet natuurlijk het best
wat goed voor mij is.
Reacties op dit gedicht
Jose van Rosmalen vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Jose van Rosmalen
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
22 december 2012
Thema's:
[Kinderen]
[Eenzaamheid]
[Gemis]