Ik zie een meisje, lief en klein
Ze ligt te spelen, teder en fijn
In een nieuwe box waar ik trots op ben
De rest van de spullen, tweedehands via mensen die ik ken
Of via een 2e hands internetsite
Op een aantal kleren na, die ik zelf heb kunnen kopen
Het meisje maakt me geen verwijt
Ik zelf had niet meer kunnen hopen
Ik ben dankbaar voor alles en iedereen
Die ons geholpen heeft, voelde me minder alleen..
Toch had ik alles graag anders gezien
Was het meisje dan gelukkiger dan nu misschien?
Denk zelf dat het meisje het niet boeit
Zolang ze maar een veilige omgeving heeft
Waar zij in opgroeit
En ik degene die haar alle liefde geeft
Niks is vanzelfsprekend en dat blijkt maar weer
Iedere dag met haar is een genot om te mogen delen
Dus iedere dag, iedere keer
Geniet ik als haar zie lachen en spelen
Een trotsere mama bestaat er niet
Vol verschuilt verdriet, maar doorgaan
Want dankzij het meisje dat daar ligt te spelen
Kan ik de hele wereld aan!