Mijn woorden,
werden mijn daden.
Ik wachtte rustig af,
tot de einde der tijden..
Bij het horen,
kreeg ik de gaten.
Zowel dapper als laf
het kleine vermijden...
Ik denk groot,
en eer het kleine.
Relativerende gedachten,
concluderend tot het fijne..
toch is er ooit,
wat niet zo zal verdwijnen.
Wat het leven zal verzachten,
ik was ooit ook een kleine...