leven, dat is moeilijk
het doet soms zo'n pijn
vooral het allerpijnlijkst is
om altijd mij te zijn
om elke dag te leven
terwijl je niet meer kunt
alsof er boven iemand is
die jou het leven niet gunt
maar je bent het zo zat
om altijd maar te dromen
want al die dromen hebben
je leven weggenomen