Ineens was er stilte,
alles was toen niets.
Wat ik verkreeg,
weer weggegeven,
toen had ik iets.
Mezelf, en mijn eigen,
vrienden voor altijd.
Ik leef deze dagen,
zonder vrees,
en zonder spijt.
Maar gevoelens,
zo onwerkelijk.
Ik kan niet voelen,
wat jij voelt.
zijn mijn gedachten dan sterker,
vaak is dat onbedoeld...