Vandaag 19 februari 2013 is om te bezinnen
De uitspraak van de zitting van 21 januari 2013 is binnen
Daarmee kan dit gedicht een aanvang vinden
Het onderwerp is eenzijdig gezag
Moeder eiste dit bij het gerechtelijk gezag
Vader deed tegen beter weten in zijn beklag
Zonder advocaat dit maal
Achter de gesloten deuren van de rechtszaal
Wederom bij het kantongerecht dit maal
De uitspraak kom er op neer
Geen omgang maar een informatie regeling dit keer
Kinderen hebben vader te lang niet gezien voor inkeer
Alles blijft zoals aangegeven bij het oude
Wel gezag, geen omgang, en meer van dat vertrouwde
Wie er nog op de rechtspraak bouwde....
Voor mijn twee weggenomen dochters,
Papa
- Unbroken -