Ik weet niet wat voelen,
noch wat gezegd als jij
je warme lijf in mijn armen legt.
Je blik is afwezig,
een vinger in je hand,
jouw eerste lachje
zet mijn hart in brand.
Is dit dan liefde?
Dat zalig gevoel,
als jij me aankijkt
en bescheiden lacht.
Is dit dan geluk?
Als ik je troost kan geven,
wanneer je jouw ogen sluit
voor de komende nacht.