het is niet dat je het aan me ziet.
maar het doet me iedere dag verdriet.
soms doet het zoveel pijn.
de dagen dat je niet bij mij wilt zijn.
je bent als m,n zoon geboren,maar ben ik je echt voor goed verloren.
waarom,ik weet het niet.
is het haat,is het nijd.
dat je mij vermijd.
hopelijk komt ooit de dag van spijt.
de dag dat we elkaar weer zien,hopelijk in de nabije toekomst misschien