Daar zit je dan
in je eigen stekje
kindjes slapen
jij in je uppie in de zetel
niemand om tegen te vertellen hoe je dag was
niemand die iets tegen je zegt
geen schouder om op te huilen
als het even allemaal misgaat
niemand die je eens iets uit handen neemt
of eens zegt dat dat je goed bezig bent
helemaal alleen
met je gevoelens en gedachten
heb je daar zo voor gevochten
om helemaal alleen te zijn