Zacht onderbroken door gezonde rondingen
met schattige kuiltjes van plezier,
nog niet verstrakt door geweld...
Omringt door onstuimige blonde lokken,
nog niet vastgebonden aan regels...
Zuivere ogen,
vergezelt van toegeeflijke wimpers
nog niet verstrakt dorr hebzucht...
Zachte,roze lipjes,
met melkwitte tandjes
nog niet geel van de rotte woorden...
De glimlach van een kind,
Het geluk van een kleine mensenwereld,
Gevangen in de blik van een volwassene...