Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
De laatste reis
Aan uw werken
kent ge uw vruchten
generlei verlangen
kan mij doen zuchten
sterker dan een hinde
naar groenige duinen
in een bloeiende lente
Uw daden van weleer
heet noch koud
verstrengelen
pijnigen het verstand
uw ziel
reeds afscheid genomen
Deze aarde verlaten
onder een waan
onttrokken aan het oog
voor een lange poos
zoeken naar de mist
een laatste heenkomen
Reacties op dit gedicht
Arendsoog vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
september
:
Woensdag, mei 29, 2013 13:47
Mooi en met heimwee geschreven naar de natuur en mist die de waan kan wegnemen. Mooi gedicht.
Over dit gedicht
Auteur:
Arendsoog
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
27 mei 2013
Thema's:
[Delen]