Waarom voel ik je hand niet meer
Waarom mag ik je lach niet meer zien
en heb ik je nooit in gestopt in je eigen bed
Waarom willen ze dan zo graag
Dat onze band stuk wordt gemaakt
Vertel me waarom
Ik weet alleen dat ik een ander ben geworden
Na dat ze bij mij is weg is gegaan
ik weet nog goed hoe dat ging ruzie dreiging en nog andere dingen
Ik weet het nog goed want ik leef elke dag met die beelden
Maar waarom moeten ze mij daar voor straffen en 29-8 uitspraak doen en dan zeggen dat ik als vader heb gefaald omdat ik mijn zoon heb beschermd
Is dit de beloning na 8 jaar voor mijn zoon te zijn gevochten tegen drank drugs en gekkigheid
Hoe kan een vader nou zo maar hem laten gaan
Zeg me hoe