Ik mis je liefde en je warmte
Je vrolijke schaterlach
Het moment dat ze je kwamen halen
De grote afscheidsdag
Gebroken was ik was een wrak
Kon geen adem meer halen
Ik kon je niet lossen, je bent van mij
Dit konden ze niet doen, mijn hart brak
Je werd in de auto gezet, is het dan echt voorbij ?
Ik keek door het raam, zag je kijken naar mij
Uit je altijd lachende oogjes rolde er nu een traan
Het deed me pijn ik kon dit niet aan
De auto starte en vertrok ik hoorde je roepen
En ben je achterna gegaan
Gelopen en geroepen heb ik
Maar ze gaven geen kik
Dit deed pijn nu konden we niet meer samen zijn
En dit omdat ik ziek ben
Ik moet genezen dat weet ik wel
Maar zonder jou wel te verstaan zal ik niet verdergaan
Dus met pijn in mijn hart zeg ik nu vaarwel