Sint neemt het woord en zegt,
iedereen heeft wel van Sint en piet gehoord.
Wie kent er nou niet Sint en piet,
toch hebben wij nu wel verdriet.
Want jullie geven dan wel vaak dure cadeaus aan elkaar,
maar houden jullie nog steeds echt van elkaar?
Dat is de vraag van Sint en piet,
want zeker weten doen wij het niet.