De vakantie
Ook het midden moet er weer aan geloven,
De vakantie is voorbij.
Alle schriften en pennen mogen weer van boven,
De tafeltjes staan weer zij aan zij.
Weer een nieuw jaar met nieuwe kinderen en nieuwe dingen.
Wie is het braafst en wie houd van kattenkwaad?
Ze gaan weer veel ontdekken, met schrijven, tekenen en liedjes zingen.
Nu nog heel even relaxen, hopend dat die wekker nog lang niet gaat.