Wie ben ik?
Wat volgt er nog in mijn leven?
Ik kan niet van mezelf houden.
Kan maar niet om mezelf geven.
Wat ben ik?
Kan ik ook nog vrolijk zijn?
Of is dit dat dagelijkse masker,
Vol verdriet en pijn?
Waar ben ik?
In dit leven vol verdriet.
Waarom hou ik mijn tranen in,
tot dat niemand me ziet.
Hoe kan ik?
mijn verleden achter me laten staan.
Dat ik niet meer terug hoef te denken,
wat mij allemaal is aangedaan?
Wat is de reden?
de reden van mijn bestaan?
is er iemand die mijn masker kan breken?
zodat ik even mijn tranen kan laten gaan?