Dit land bekent kleur
Nee laat ik het anders zeggen
De mens bekent kleur
Persoonlijk eet ik met trots mijn blanke vla
Dat is eigenlijk nog best apart
Als nakomeling van een slavenhandelaar
Verlegen zou ik erover moeten zijn
Maar trots verkondig mijn evangelie
Hoor mensen, toe hoor dan
Mijn stem echot ook in deze put
Samen met nog een miljoen anderen
Persoonlijk eet ik nooit een moorkop
Dat is ook echt niet zo vreemd
Als nakomeling van een slavenmens
Verlegen ben ik er niet meer om
En trots verkondig ik mijn evangelie
Hoor vrienden, toe hoor dan
Onze stem echot ook in deze put
Maar hij is helaas ongehoord