De wind lijkt aan het keren
De tijd is niet makkelijk te weren
Dus er komt een moment dat dingen verkeren
Wellicht is het moment aanstaande
Meer en meer lijkt er gaande
Deze vader is noch immer staande
Steun van derden was immer mijn deel
Aan vrienden en familie had ik veel
Mijn steun en toeverlaat in dit geheel
Ik wens niemand toe wat ik heb meegemaakt
Door dit systeem compleet geradbraakt
De rechten van het kind door zovelen verzaakt
Gaat het tij binnenkort keren
Vrij om zijn kinderen te eren
Is dit rechtssysteem te bekeren
De leugens kunnen de tand des tijds niet doorstaan
En soms is dit leven best wel geheel inhumaan
In de ogen van onze kinderen zien wij ons eigen bestaan
Wij volwassenen leren al jaren onze kinderen
Wetende dat we niet konden of wilden verhinderen
De luwte en gemis aan een ouder niet konden verminderen
Voor mijn twee weggenomen dochters,
Papa