Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
gezellig met jou
ik kan er niet altijd voor je wezen
ik kan er niet altijd voor je zijn.
maar als de tijd weer aan is gekomen
dat wij weer bij elkaar mogen zijn.
dan is het lachen gieren brullen
een knuffel wat praten of even stoeien.
het gezellig maken met elkaar
de tijd kan ons dan eventjes niet boeien.
dat jij straalt en dat jij lacht
dat je praat of even gek doet.
dat voelt fijn en maakt me blij
dat doet mijn hart weer even goed.
dan is het weer tijd voor jou om te gaan
maar wij weten dat er weer dagen zullen komen.
een paar leuke en gezellig dagen
waar we nu nog eventjes van dromen.
de dagen gaan niet snel
maar wachten op jou voel wel weer fijn.
want de tijd is eindelijk aangekomen
dat jij er weer zult zijn.
daar sta je dan weer voor de deur
en gelukkig is het nog vroeg.
het gaat weer gezellig worden
met weer een paar leuke dagen voor de boeg.
Reacties op dit gedicht
robbin vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Romyjoly
:
Dinsdag, februari 25, 2014 18:15
Leuk papa xx hou van je x.
wytske
:
Zaterdag, februari 08, 2014 17:49
gezellig, mooi geschreven, goed verwoord
Over dit gedicht
Auteur:
robbin
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
07 februari 2014
Thema's:
[Vriendschap]
[Kinderen]
[Houden van]